زعفران سرگل ممتاز قائنات 1 گرمی نجوان (نوع ۲)

۲۴,۰۰۰ تومان
  • زعفران را می‌توان به انواع مختلف و به دو صورت فیزیکی و محتوایی دسته‌بندی کرد. در دسته‌بندی فیزیکی، زعفران بر اساس فرم و شکل دسته بندی می‌شود اما نوع محتوایی، معطوف به کیفیت زعفران است. در کشورهای مختلف معیار دسته‌بندی زعفران متفاوت است. در اسپانیا زعفران را با معیار منطقه کشت و در رده دوم با توجه به طول و یا ضخامت کلاله و خامه درجه‌بندی می‌کنند. در هندوستان زعفران را بر اساس خالص بودن و کیفیت کلاله و یا همراه بودن کلاله و خامه و در انگلستان براساس خصوصیاتی همچون رنگ، عطر و طعم دسته بندی می‌کنند.

کرم زعفران ری لاکو در حجم 75 میلی لیتر

۷۸,۵۰۰ تومان
عصاره زعفران ماده ای موثر در روشن و درخشان سازی پوست می باشد و برای رفع چروک های پوست و بلاخص جلوگیری از ایجاد چروک های جدید بسیار مناسب است. این عصاره طبیعی اثرات نامطلوب اشعه خورشید را کاهش میدهد و با خواص آنتی اکسیدان خود ضدسرطان بوده و در بی اثر و خنثی کردن رادیکال های آزاد بر پوست تاثیر شگفت انگیزی دارد. عصاره زعفران همراه با ویتامین های A, E, B6 در این کرم ترکیب مناسبی جهت سالم سازی و جوان سازی پوست صورت و گردن می باشد. ویتامین E آنتی اکسیدان و خنثی کننده رادیکال های آزاد بر پوست دارای خاصیت ضدالتهابی، افزایش دهنده جریان خون موجب کند شدن روند پیری میگردد. ویتامین A موثر در ساختن کلاژن پوست ماده ای ارزشمند و جادویی در جلوگیری از پیری و افتادگی پوست می باشد. ویتامین B6 موجب لطافت و نرمی پوست می گردد و کمبود آن باعث التهاب و ترک پوست می شود.

زعفران سرگل ممتاز قائنات 1 گرمی نجوان

۳۲,۶۰۰ تومان
  • زعفران را می‌توان به انواع مختلف و به دو صورت فیزیکی و محتوایی دسته‌بندی کرد. در دسته‌بندی فیزیکی، زعفران بر اساس فرم و شکل دسته بندی می‌شود اما نوع محتوایی، معطوف به کیفیت زعفران است. در کشورهای مختلف معیار دسته‌بندی زعفران متفاوت است. در اسپانیا زعفران را با معیار منطقه کشت و در رده دوم با توجه به طول و یا ضخامت کلاله و خامه درجه‌بندی می‌کنند. در هندوستان زعفران را بر اساس خالص بودن و کیفیت کلاله و یا همراه بودن کلاله و خامه و در انگلستان براساس خصوصیاتی همچون رنگ، عطر و طعم دسته بندی می‌کنند.

زعفران نجوان سرگل ممتاز قائنات یک مثقالی

۱۱۰,۰۰۰ تومان
  • زعفران را می‌توان به انواع مختلف و به دو صورت فیزیکی و محتوایی دسته‌بندی کرد. در دسته‌بندی فیزیکی، زعفران بر اساس فرم و شکل دسته بندی می‌شود اما نوع محتوایی، معطوف به کیفیت زعفران است. در کشورهای مختلف معیار دسته‌بندی زعفران متفاوت است. در اسپانیا زعفران را با معیار منطقه کشت و در رده دوم با توجه به طول و یا ضخامت کلاله و خامه درجه‌بندی می‌کنند. در هندوستان زعفران را بر اساس خالص بودن و کیفیت کلاله و یا همراه بودن کلاله و خامه و در انگلستان براساس خصوصیاتی همچون رنگ، عطر و طعم دسته بندی می‌کنند.