تناسب و سلامتی بدن

فواید عناب برای پیشگیری از دیابت

فواید عناب برای پیشگیری از دیابت

عناب میوه ای با طبع معتدل و مرطوب و سرشار از خاصیت است که در مطلب خواص عناب همه را گفتیم. استفاده از آن موجب تصفیه و تولید خون شده و برای درمان خارش بدن بسیار مفید است. امروزه بسیاری از انسان ها به دلیل سبک زندگی نادرست با بیماری های گوناگون دست و پنجه نرم می کنند.

عناب و دیابت

دیابت یکی از بیماری ها خاموش است که در این بخش از سلامت نمناک قصد داریم با معرفی عناب به عنوان میوه ی برای پیشگیری از دیابت بپردازیم ، در همین ابتدا بد نیست بدانید خوردن روزانه پنج دانه عناب برای کنترل میزان قند خون موثر می باشد.

عناب برای دیابت

ارتباط مصرف عناب و دیابت

دیابت یک بیماری بسیار پیچیده است و مهم ترین نکته پس از مصرف دارو رعایت رژیم غذایی خاص است. بیمار باید شاخص گلیسمیک بسیاری از محصولات را بداند تا سطح قند خون طبیعی را حفظ کند. گفته می شود میوه ها برای دیابت مفید هستند، اما برخی از آن ها به کاهش قند خون کمک می کنند.

عناب به خاطر تاثیرات مثبت آن روی بدن انسان و کاربرد گسترده آن در بیماری های جدی متعدد مشهور است و به دلیل داشتن ارزش غذایی ، می تواند جایگزین غذاهایی شود که دیابتی ها نمی توانند آن را بخورند. به هر حال 100 گرم میوه ، 60 تا 100 کالری دارد بنابراین برای بیماران بسیار مفید است.

عناب و دیابت

عناب به فرد کمک می کند هنگام مصرف داروی دیابت متابولیک بدن را ترمیم و مواد سمی را کاهش دهد در نتیجه یک اثر ترمیمی دارد، تعجبی ندارد زیرا دارای ترکیب معدنی وسیع مانند فسفر، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن و کبالت به خصوص در مقادیر زیاد است.

و به دلیل کئومرتیلین موجود در عناب نه تنها قند را افزایش نمی دهد بلکه به تنظیم سطح آن در خون کمک می کند. آزمایش هایی که دانشمندان در دو گروه از بیماران دیابتی انجام داده اند نتایج خوبی را نشان داده است و گروهی، که حدود یک هفته روزانه یک لیوان عناب می خوردند، پایان هفته، قند خون کاملا نرمال داشتند.

همان عنصر شیمیایی (کئومرتیلین ) در بلوبری یافت می شود و به آن میوه انسولین گفته می شود ، این اطلاعات به دیابتی ها کمک می کند در منوی خود تنوع ایجاد کنند زیرا برای آنها بسیار مهم است. در واقع، به دلیل بیماری آن ها، در انتخاب و آماده سازی منوی خود بسیار محدود هستند.

عناب برای خواب

نکته :

بهتر است که از عناب های تازه استفاده کنند، زیرا نسبت کربوهیدرات در عناب خشک و فرآوری شده افزایش می یابد و تاثیر منفی بر سطح قند خون فرد بیمار می گذارد ، قند به مقدار کربوهیدرات در میوه ها بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *